ADHD coach Helmond

Heb jij als volwassene met ADHD of heeft je kind met ADHD hulp en begeleiding nodig om het leven overzichtelijker te maken? ADHD Coach Helmond biedt je graag deze hulp aan. Meer structuur in je leven maakt het leven een stuk eenvoudiger voor iemand met ADHD. De coach is er echter voor meer dan dat alleen. Hij of zij kan een kind of jong volwassene helpen om te leren plannen bij huiswerk maken of een ouder met ADHD het huishouden leren runnen. Structuur, een goede en haalbare planning, overzicht in je leven, dit alles helpt je thuis, op je werk en/of op school.Met de hulp van een betrouwbare en ervaren coach maak je vorderingen waar je heel blij van zult worden.

ADHD coach Helmond helpt bij problemen met relaties

Naast structureren, leren plannen, sociale vaardigheden, is de ADHD coach Helmond ook jouw helpende hand als het relaties betreft: het aangaan van relaties en het onderhouden ervan. Iemand met ADHD kan moeilijkheden ondervinden om mensen op de juiste manier aan te spreken. Op iemand afstappen die hij of zij leuk vindt zal nooit in hem of haar opkomen, of men weet niet hoe dat te doen. Een coach kan daarbij een helpende rol spelen.

Daarnaast is het onderhouden van een relatie vaak erg problematisch, omdat degene met ADHD afspraken vergeet bijvoorbeeld. Ook hierbij worden je tools aangereikt door een professionele en betrouwbare coach. Vraag hulp van een ervaren coach als bovenstaande je bekend voorkomt. Het leven kan zoveel aangenamer worden met hulp en begeleiding om fijne mensen te ontmoeten en om daar een langere relatie mee aan te gaan.