Dochter met ADHD en Autisme

Sinds de geboorte van mijn dochter is mijn leven totaal veranderd. Toen ze naar de peuterspeelzaal ging was ze al anders dan de andere kinderen, maar toen kreeg ik te horen dat ik een overbezorgde moeder was.
Toen mijn dochter in groep drie zat werd ze dan eindelijk getest, conclusie ADHD wat ik al had gedacht, nu is ze 17 jaar en word nu pas op Autisme getest, ook hier heb ik al jaren lang van gezegd dat ze het heeft maar ook nu geven de instanties niet thuis, ben benieuwd als ze a.s voor een p.o moet wat er nu allemaal uit komt, zodat we verder met ons leven kunnen en de zorg kunnen vragen die zei echt nodig heeft, wie herkent dit verhaal of heeft ervaring of tips?
Wat is Autisme? Klik hier.
Geschreven door Eef van ADHD Blog Nederland


Reacties

2 reacties op “Dochter met ADHD en Autisme”

 1. Vera avatar
  Vera

  Hoi Eef,
  Geen ervaring maar wil je/jullie sterkte wensen voor de komende onzekere tijd. Hopelijk krijg je te horen wat je horen wilt. Zodat je haar kan begeleiden waar nodig.
  Groetjes Vera

 2. Jacgui avatar
  Jacgui

  ja ggd denkt er is niets aan de hand ontwikkelen normaal tot de 3de levensjaar niet aankijken slecht luisteren veel negatieve aandacht vragen eigen gangetje gaan obsessie bv uit de hand gelopen verzameling heel herkenbaar bedankt ggd het zal wel aan zijn ogen en oren hebben gezeten dus niet diagnose met 4jaar pdd-nos met adhd. dankzij het M.O.C medisch ortopedisch centrum.de diagnose

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: