Alles viel op zijn plaats bij GGZ Nederland

GGZ NederlandIk voelde mij begin van het jaar 2010 erg te neergeslagen en wou hier niet meer zijn, hierop heb ik een doorverwijzing gevraagd naar een maatschappelijk werker of wat mij maar kon helpen. Ik kwam terecht bij een SPV’er.
Na het tweede gesprek dacht zij aan ADHD waarop ik zei wel nee ik ben gewoon erg druk van mijzelf want ik gebruik ook astma medicatie en daar kun je ook druk van worden (dacht ik). Na wat testen werd het al snel duidelijk dat ik ADHD had. Ik kon bij haar blijven en kwam bij het GGZ terecht en kreeg al snel mijn Methyl voor geschreven.
In eens kon ik mij concentreren en ik ging nog naar school en haalde mijn theorie toetsen in 1 keer en ik kon mij opeens concentreren. Helaas had dit ook een keer zijde zowel op het werk waar ik heel (iets) te eerlijk ben geweest is mijn contract niet verleend, en ik deed de opleiding tot schoonheidsspecialist waar ze ineens geen begrip voor mij hadden en na wat gedoe op de ene stage plek kreeg ik hier ook te horen dat ik niet meer geschikt was voor de opleiding.
Dit heeft tot het gevolg gehad dat mijn oud en zeer en een vertrouwde in eens weg viel en mijn thuis geen thuis meer was ben ik depressief geworden. Want weer kreeg ik overal te horen je kan het niet, dit heb ik vroeger “iets” teveel gehoord.
Nu eind 2011 heb ik mijn ADHD geaccepteerd en in een trein heb gezeten waar ik nu weet waar ik sta en alles op zijn plek valt want ja ik voelde mij altijd anders dan anderen. En vooral het zo druk zijn dat kan ik nu temperen. En ik weet waarom ik zo was en waarom ik nu zo reageer.
Geschreven door Anoniem1 gedachte over “Alles viel op zijn plaats bij GGZ Nederland”

  1. Beste,
    Mooi dat je ADHD geaccepteerd hebt. Ik geef als tip mee: “laat iedereen lekker lullen” en speel een soort spel met jezelf, dat je laat zien wie je bent en wat je allemaal kunt.
    Het is moeilijk in heb begin (of altijd), maar hoe langer je het ‘spel’ speelt des te leuker het word!
    Groeten,
    Johan

Geef een reactie