ADHDblog.nl

Spiritueel coach Fer Overdijk

Fer Overdijk – Spiritueel coach voor alle leeftijdsgroepen

Over Fer Overdijk spiritueel coach. Ik ben geboren in ’69 in contact met de spirits. Vanuit mijn jeugd heb ik een lange soms zware en eenzame weg afgelegd. Als ik het als kind niet begreep waarom ik zoveel zag en voelde ging ik onder de perenboom zitten die in de buurt op een heuvel stond. Hier hielpen de spirits me, vertelde en leerde me hoe ik moest leven. Dit was zeker niet een zachte manier van leren, ze lieten me alles zien van de wereld wat nodig was.

Pas later besefte ik me dat deze vrienden me spiritueel onderwezen. Daar bij die perenboom is het zaadje geplant voor het spirituele pad dat ik bewandelen met daarbij de taken in dit leven. Pas rond mijn 18e ontdekte ik mijn paranormale gaven. Vele mensen en pas overledenen heb ik daarna op hun pad geholpen en gegidst.

Als we met elkaar praten zorg ik voor een ontspannen sfeer is waarin je je vertrouwd voelt en je open kunt stellen. Ik stem me ondertussen af op jouw energie. Je vertelt me je verhaal en we gaan in gesprek waarin ik je vragen stel. De informatie die ik via jou doorkrijg, (helderziend, helderhorend, helderwetend) gebruik ik om je handvatten en richting te geven.

Eigenschappen van Fer Overdijk

Warm, nuchter en realistisch, creatief. Snelwerkend visueel geheugen, sterk empathisch vermogen, totaal onbevooroordeeld en los van bestaande methodieken. Ieder mens is uniek.

Fer Overdijk kan je helpen met:

Voor obstakels in je persoonlijke ontwikkeling, Relatieproblemen, Werk gerelateerde adviezen, Omgaan met verlies en tegenslagen, Contact met overledenen, Gevoel en verstand weer in balans brengen, Kindercoaching, Verbetering zelfbeeld en zelfvertrouwen, structuur, rust brengen in het hoofd en ADHD coaching *

* hierbij kijk ik naar de oorsprong vanuit de kinderjaren en mogelijk daarvoor. ADHD is niet wie je bent het is pas een ‘handicap’ als je het zelf ervaart.

Werkwijze van Fer

Ik werk niet met intake-gesprekken, tijdens de vragen die ik stel of het verhaal dat je vertelt ontstaan direct de primaire maar vooral ook de secundaire hulpvragen (die vaak onbewust zijn). De basis is wel dat ik je gezicht wil zien dit kan door een wandelcoach sessie maar praktisch en reistechnisch is via beeldbellen vaak de beste oplossing. Tijdens het eerste korte telefonische gesprek kun je vast je issues voorleggen maar daar ga ik nog niet op in. De sessie start als we elkaar zien omdat ik dan bewust in-tune. Als jij het ook wil ga ik bij voorkeur direct de diepte in met het gesprek.

Doelgroepen van Fer Overdijk

Iedereen van jong tot oud die persoonlijke groei wil en meer rust in het hoofd en lichaam. Ik heb om de breedte aan te geven, mensen geholpen die suïcidaal waren, zware depressies, trauma’s, Burn-out en rouwverwerking. Dit is normaal werk voor specialisten daar ben ik mij bewust van, maar voor mij is het ook soms onverklaarbaar hoe ik deze mensen vrijwel moeiteloos help. Het is vooral dankbaar werk voor mij.

Wat maakt jou uniek?

De praktische kennis die ik doorgeef aan de mensen die ik coach zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen uit het leven waar ik bijzonder snel toegang toe heb in mijn hoofd. Alle kennis die ik opdoe filter ik met mijn eigen levenskennis of waarheid, als een soort detective, hierbij sluit ik me nergens voor af en ik sluit me nergens in op. Alleen als het noodzakelijk is maak ik gebruik van oude/bestaande informatie alsmede oefeningen. Hierbij vermijd ik methodieken of standaardiseringen. Iedereen is uniek en anders. Ik kom bijzonder snel tot de kern van iemands patroon, issue of trauma. Niet omdat snelheid mijn doel is maar omdat ik snel schakel in de informatie die iemand geeft en alles zie aan het gezicht en houding. Hierbij krijg ik ook veel informatie door vanuit de andere kant die direct betrekking hebben op de persoon.

De werkwijze die ik hanteer zorgt voor een duurzame transformatie/verbetering. Mijn belangrijkste graadmeter is dat na drie maanden de opgedane kennis en transformatie nog steeds verankerd is bij de je.

Wanneer helpt spirituele coaching niet?

Een enkele keer werkt mijn coaching niet dit zit dan in de weigering van het zelf om écht geholpen te willen worden (vaak onbewust). Iemand kan zeggen te willen veranderen maar het oude patroon houdt te sterk vast. Zelf geef ik dan niet op maar dit moet dan wel van twee kanten zijn.

Opleidingen en ervaringen

Voor deze specifieke manier van coachen zijn geen opleidingen, ik ben en word door de spirits onderwezen. Daarnaast lees ik precies die artikelen of boeken die noodzakelijk zijn om iets dat ik al voel of helder weet te verifiëren. Daar ben ik goed in blijkt uit de mensen die zich geholpen voelen en dat doe ik vanuit mijn hart.