Ken je dat?

ADHDIedere dag denk ik ik ga nu doen wat ik moet doen, maar ja wat moet ik eigenlijk?
Ik zie de kast vol liggen maar weet niet wat ik er mee moet, de tafel soms even vol en dan tegen de kinderen zeggen ruim je rommel op en zelf nergens een begin kunnen maken!
Van hier naar daar lopen en binnen die paar seconden gewoon vergeten wat je ook alweer zou doen.
Zoals nu dus ook, ik had ff gestoft en moet nu eten maken en zie ik de pc staan en denk ach nog ff hyves kijken, zie ik ineens een berichtje van jullie (ADHDblog.nl) en denk “goh zal eens gaan lezen”.
Heel herkenbaar allemaal maar net als ik zeg ik moet nog koken en o ja de hond moet ook nog uit pfffff neem zo maar eerst weer een pilletje in om rust in mijn hoofd te krijgen!
Dit is dus wat alle dagen zo gaat maar goed je leert er wel mee leven, de rest van ons gezin heeft het ook dus altijd heel afwisselend hier kan het dus ook nooit vervelen hihi..

4 gedachten over “Ken je dat?”

 1. dat is heel herkenbaar
  zo gaat bij de het de hele dag door.
  o nog ff dat doen terwijl je het schoolbrood moet maken
  maar ik neem geen pilletjes ertegen
  ik krijg woedeaanvallen erop..
  die heel moeilijk onder controle te krijgen zijn
  dan maar chaos in me hoofd
  maar het gaat ieder jaar gemakkelijker

  1. ik neem die pillen ook niet altijd hoor maar zo af en toe moet ik het periodes wel doen zeker door het gedrag van onze dochter! die heeft ook adhd en pdd-nos en is bepaalde periodes echt onhandelbaar dus vandaar ik heb gelukkig geen last van woede aanvallen als ik ze heb gehad juist niet ik krijg woede aanvallen als ik ze niet krijg terwijl ik ze nodig heb.

 2. heel herkenbaar ,zou zomaar door mij geschreven kunnen zijn,altijd die onrust in je lijf,nergens aan kunnen beginnen en niks af maken,mijn jongste heeft medicijnen voor zijn adhd,ik ben blij want ik wil niet dat hij ook zoveel moeite heeft als ik om de dagen door te komen
  er is een storm in mijn hoofd en er vallen veel stukjes op hun plaats waarom mijn schooltijd niet zon succes was,ik kan niet concentreren,moeilijk onthouden,maar ……IK ben nooit moe!! het vreet energie maar dat ik ooit echt moe ben,nee.
  ik wil er geen medicijnen voor,vroeger was ik gewoon druk en nu,tja ik functioneer voor mezelf prima,merk wel dat de onrust in mijn hoofd erger word………

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: