ADHDblog.nl

Wie herkent dit?

Wie herkent dit?Ik ben een moeder van drie kinderen waarvan de oudste twee ADHD hebben. Onze oudste heeft ook ASS.
We hebben nu IPG (intensieve psychologische gezinsbegeleiding) omdat we niet meer wisten hoe we onze oudste op moesten voeden.
Alles wat we probeerden werkte niet en niets wat we zeiden “lande”. Omdat onze oudste heel veel structuur nodig heeft en ik een enorme chaoot ben heb ik op aanraden van de IPG-er me laten testen op ADHD. Want ze denkt dat ik met medicatie mijn dochter beter aansturen kan.
Er is inderdaad ADHD uitgekomen (wat ik overigens zonder test ook al wist). Nu wil ik aan de medicatie maar dat kan niet omdat ik (altijd) te weinig bloedplaatjes heb.
Methylfenidaat kan dit verergeren dus daarom durft de huisarts het niet aan.
Herkent iemand dit probleem?


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

5 reacties op “Wie herkent dit?”

 1. Marja avatar
  Marja

  Goedemorgen, ik ben moeder van een prachtige ADHD dochter(23) zij heeft baat bij een medicijn uit de anti depressiva groep genaamd Wellbutrin. Men is er per ongeluk achter gekomen dat t helpt bij ADHD… vraag er eens naar
  veel succes!!

 2. Cindy avatar
  Cindy

  Hoi,
  Ja ik herken je verhaal! Komt erg overeen! Maar ik weet sinds vorig jaar dat ik ook add heb, heb een tijd aan methylfenidaat gezeten, ondertussen bleek ik te hoge bloeddruk te hebben die ook niet omlaag gaat zonder methyl, dus ik moest ermee stoppen en zit nu sinds kort aan Wellbutrin. Nog te kort om te kunnen zeggen of het bevalt of niet,maar dit zou je kunnen bespreken.
  Succes.

 3. Eveline avatar
  Eveline

  ik heb een alternatief middel voor adhd misschien kan je hier eens naar kijken?
  ik reageer er super goed op. Het heet clarity-H
  ik heb nagenoeg geen hoofdpijn meer en soms slik ik het een dag niet en dan ben ik super hyper en chaotisch en onrustig. Hiermee voel ik me een stuk rustiger en kan ik ook veel meer mij concentreren en structuur aanbrengen en naleven. Hoop dat je er net zo veel aan hebt al ik.

  1. ester avatar
   ester

   ik gebruik voor mijn dochter ook clarity-h het is echt een wereld van verschil een heel ander kind in positieve zin en ze gaat met sprongen vooruit op school.1

   1. Sabine avatar
    Sabine

    Hoi Eveline en Esther.
    Wat fijn dat jullie goede ervaringen met clarity – h hebben. Ik zit er aan te denken om het voor onze zoon te kopen.
    Hij heeft 2 keer per dag ritalin en het werkt niet meer goed voor zijn concentratie. Een hogere dosis willen we eigelijk niet. Misschien is dit middel wat voor hem.
    Waar kopen jullie de clarity h ? Hoe lang kun je ermee ? Hoe vaak en hoeveel geef je per dag aan een kind 😕
    Bvd . Gr v Sabine.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: