Jorna Postma ADHD coach

Jorna Postma – Coach voor vrouwen met ADHD

Jorna Postma is online coach voor vrouwen met ADHD, vrouw met ADHD, podcasthost, neuropsychologienerd, moeder van 2 dochters, samballover en extraverte introvert. Ik ben niet een standaardcoach. Niet zo eentje die zich boven een notitieboekje buigt, wat knikt, en af en toe vraagt “En wat vind je er zelf van”.

Ik ben namelijk óók een ADHD vrouw, en ik heb daar gewoonweg niet zo veel geduld voor. En jij waarschijnlijk ook niet.

Je komt niet bij mij om heel diep in je verleden te graven. Of om een verklaring te vinden waarom je leven zo gelopen is als het is.

Niemand heeft iets aan “Had ik maar…” en “Als ik het eerder had geweten..”.

Mijn kennis van kwantumfysica is nog nét toereikend genoeg om te weten dat tijdreizen om het over te doen er voorlopig niet in zit.

Waar je wél voor komt is om duidelijke stappen te maken. Meer inzicht te krijgen in hoe dingen voor jou wél werken (want hoe het niet werkt, dat weet je inmiddels wel). Hoe je met je eigen gebruiksaanwijzing beter kunt functioneren en ADHD niet langer een beperking is.

Kenmerken van Jorna Postma

Eerlijk, duidelijk, kick ass, humor.

Jorna Postma kan jou helpen bij het volgende:

Planning en structureren, burn-out preventie, reintegratie na burn out en loopbaanbegeleiding.

Werkwijze van Jorna Postma

Ik werk volledig online via ZOOM voor de 1-op-1 coachgesprekken. Daarnaast heb ik een online leeromgeving met video’s, visualisaties en opdrachten. Waarmee we stap voor stap aan het werk gaan om jouw eigen gebruiksaanwijzing te schrijven. Zonder dat je je altijd maar blijft aanpassen aan anderen.

Specieke doelgroep(en) van Jorna Postma zijn:

Vrouwen met ADHD.

Wat maakt Jorna Postma uniek?

Ik ben zelf ook een vrouw met ADHD en ken alle valkuilen, en ook alle smoezen om iets niet te doen. Ik help je door streng voor je te zijn, waardoor jij inziet dat je meer kunt bereiken dan je dacht. Mijn hyperfocus is leren over hoe het brein werkt: neuropsychologie, en die kennis komt goed van pas

Certificeringen

Niet. Ik gooi hierbij m’n kont tegen de krib, omdat ik dit soort certificeringen vaak een ‘wij van WC eend adviseren WC eend’ achtige constructie vind.

Opleidingen

 • Understanding the Brain, the neurobiology of everyday life
  University of Chicago
  2019
 • De-mystifying Mindfulness
  Universiteit Leiden
  2017
 • Buddhism and modern Psychology
  Princeton University
  2017
 • The science of wellbeing
  Yale University
  2019

Jorna Postma kan helpen bij:

Als je het gevoel hebt dat je je leven niet op de rit krijgt. Als je uit een burn out komt en een volgende wil voorkomen. Als je het gevoel hebt dat je meer uit het leven kan halen en het je alleen niet lukt. Als je het gevoel hebt dat je constant tegen dezelfde muur loopt. Als je in plaats van tomeloze energie hebben, eigenlijk alleen maar heel erg moe bent.

Werklocatie(s)

Online, dus wereldwijd.

N.A.W. gegevens

Jorjoy Coaching
Jorna Postma
jorna@jorjoy.nl
www.jorjoy.nl
0617077197