ADHDblog.nl

Mijn zoon Ricardo heeft ADHD en is ook Autistisch

Mijn zoon Ricardo was heel erg jong toen ze ontdekte dat hij heel erg druk was hij was niet te houden eigenlijk, ik kan eigenlijk niet echt heel erg veel over zeggen het is wel heel een erg lang verhaal over hem.
Hij was nog maar 4 jaar en nu is hij al weer 15 jaar en 25 april word hij dan al 16 jaar en niet alleen heeft hij ADHD maar hij is ook Autistisch dus had het wel heel erg moeilijk met hem gehad, maar ik had het vol gehouden tot zijn negende en het werd wel erger overal mee gooien, grote monden en niet luisteren overal heen gaan waar hij niet mag zijn ramen in gooien en met grote jongens mee lopen terwijl ze het niet wilde dat hij dan mee mag en nu ja wat moet ik zeggen het is nu nog steeds moeilijk hoor.
Ik ben nu ook alleen staande moeder maar goed wie nog meer wilt weten die mag me altijd toevoegen op Hyves en op mijn MSN
Geschreven door Kathy van Balen


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie