De Snelle Maatschappij

Soms is het niet bij te benen… Al die informatie …wat moet je er mee… Ik heb het opgelost….Ik wil alleen nog maar weten wat belangrijk is voor mij…Want anders wordt ik horendol..
 “Rust Orde Evenwichtigheid Regelmaat zijn
de sleutels om met ADHD om te gaan.”

En als het me te dol wordt neem ik een timeout…Ik laat me niet meer leven.. IK leef..En morgen weer een dag…En daarna ook weer..Plannen? nee dat is niets voor mij…..Ik maak wel plannen..Maar dat is iets in mijn hoofd…van echt plannen komt niets terecht.. er komt altijd wel wat tussendoor wat dan weer belangrijker is..
Je ziet het een en je doet het ander….Wie kent dat niet…Maar voor iemand met ADHD is impulsiviteit heel normaal..en ook de tijd vergeten en helemaal opgaan in hetgeen je doet op dat moment…Ik zie dat ook bij mezelf…En hoe ouder ik wordt hoe meer ik het in de gaten krijg…Dus heb ik dan ook ADHD…niet stil kunnen zitten.. zitten friemelen..
Gedachten die maar door het hoofd heenspoken..Impulsief reageren..Maar ook zomaar in mezelf gekeerd en niets zeggen…van de ene in de andere stemming komen van het ene op het andere moment..Maar het is allemaal kortdurend gelukkig…met pieken en dalen…Zoals de bergen in de natuur ook die grafiek hebben. En zo haal ik heel veel uit de natuur
Geschreven door Jenny/Speelster

2 gedachten over “De Snelle Maatschappij”

 1. Coen Olde Bijvank

  Hi Jenny,
  Wat een herkenning allemaal, heel mooi geschreven! Dank daarvoor!
  Ook dit stukje vind ik fantastisch beschreven:
  “Voor mensen met ADHD is impulsiviteit heel normaal, de tijd vergeten en helemaal opgaan in hetgeen wat je doet op dat moment”
  Coen

Geef een reactie