Zit Eens Stil..

ADHD en stilzittenWaar zal ik beginnen om te beginnen zit eens stil niet doen joh doe eens rustig meis we worden gek stuiter stuiter haha.
Toen begon ik echt te denken zal ze ADHD hebben geen grensen weten en maar door gaan en heel moeilijk te stoppen ze is nu bijna 3 jaar en heeft echt een eigen wil zit gelukkig een kop maar maar wat voor een een stuiterbal die doet dong doeng schiet door de kamer heen pffff als ouders word je daar af en toe wel eens moe van maar we gaan door.
Als ik wil gaan fietsen met dr is dat echt een hele ramp ik moet eerst haar heel stevig vast pakken en dr echt in proppen in die fiets stoel en heeeeel stevig vast maken maar nog komt me kleine meid eruit zo bijster slim is.
Mensen met ADHD zijn liefZe heeft als baby ook nooit gehouden van om in een buggy te zitten of ook waar maar in best iri want je wil wel eens ergens heen en dat is dus vast houden want aan de hand wilt ze ook niet want het is een wegloppertje dus kort om een erg moeilijk typetje maar wel heel erg lief en heel een zorgzaam en een heerlijke knuffelgek en heel erg slim begrijpt alles wat je zegt en telt al tot 10.
Maar heeft iemand misschien raad hoe ik haar toch in een fiets stoel krijg en niet steeds van je wegloopt iemand een tip die met dezen klachten meer evaring heeft? Alvast bedankt
Geschreven door Nikita L. Fem


Reacties

2 reacties op “Zit Eens Stil..”

 1. franka avatar
  franka

  Hoi hoi,
  Nee echt tips heb ik niet …. Ik heb zelf ook een zoontje van ondertussen 10jaar.
  Hij heeft ook oa. ADHD en als kind spron hij ook altijd de kamer door kon niet stil zitten , op de peuterspeelzaal zetten ze hem vast in de stoel anders bleef hij niet zitten. Hij wilde ook nooit in de buggy maar altijd lopen maar nooit naast mama. Wel was het de grootste knuffel kont die er is en heeft een heel groot hart! Nu is het nog steeds een onbehouden spring in het veld maar lang niet meer zo erg als toen.
  Als ik nu met hem ga winkelen blijft hij gezellig bij me in de buurt. Hij is lief grappig en zeer levendig!!
  Wat ik dus wil zeggen met de jaren wordt het bij hem minder maar nee ik geloof niet dat het ooit weg zal gaan. Dat hoeft ook niet hij is mijn kind en hij is prachtig zoals hij is!!!

 2. Francis Nijenhuis avatar
  Francis Nijenhuis

  Toen mijn jongste stuiterbal(heb er twee) begon te lopen, heb ik afscheid moeten nemen van buggy’s en fietsen. Hij wilde het liefste lopen, maar omdat hij geen gevaar zag en altijd van links naar rechts liep en geen handje vast wilde houden heb ik hem een tuigje aan gedaan en een uittrekbare honderiem eraan gedaan, toen was hij tevreden. Hij kon rennen wat hij w wilde en toch niet van mij weg

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: