L-Theanine, Omega-3 met Glidkruid review

L-Theanine met omega-3 en Glidkruid is een héél bekende combinatie in de wereld van natuurlijke supplementen voor de concentratie. Deze combinatie van ingrediënten is voor het eerst op de markt gebracht onder de merknaam LTO3®. De “LT” staat voor L-Theanine en de “O3” staat voor Omega-3.Dit supplement werkt prima voor een heel grote groep mensen, maar is voor veel mensen ook net iets te duur per maand. Na een tijdje zoeken op internet kwam ik het bedrijf (Natuurlijk Presteren®) tegen. Dit bedrijf heeft ook een supplementenpakket op basis van L-Theanine en Omega-3, maar dan voor een betere prijs: Interessant!

L-Theanine Omega-3

Na wat onderzoek gedaan te hebben zag ik dat Natuurlijk Presteren® ook een veel betere bron van omega-3 vetzuren gebruiken, met een enorm hoge concentratie DHA (het omega-3 vetzuur dat erg belangrijk is voor de hersenen). En naast dit voordeel, voegen zij ook nog wat B-vitaminen toe die goed zijn voor de ADHD, leerprestaties, het geheugen en de concentratie.

Zoals je kunt zien bestaat dit supplementen pakket uit twee aparte producten. Op hun website lees ik dat zij hier een speciale reden voor hebben. Ze verwerken niet alle ingrediënten in één product, omdat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de visolie. Best logisch eigenlijk.. want visolie is vloeibaar natuurlijk.

Na dit alles gelezen te hebben, was ik echt enorm enthousiast & dus ik besloot het eens te gaan proberen. Omdat er, net als mij, ook veel andere mensen zijn die soms wat moeite hebben met zich te concentreren, besloot ik alles bij te gaan houden. En zo heb ik per 5 dagen even kort voor mezelf opgeschreven, wat mijn bevindingen zijn.

Ervaringen L-Theanine Omega-3

Dag 1 – Gisteren het “L-Theanine Omega-3 Pakket van Natuurlijk Presteren®” besteld voor €29,95 excl. verzending. Ik heb het pakketje vandaag al binnen gehad en het was netjes verpakt. De eerste indruk van dit bedrijf is al meteen goed.

Op hun website lees ik dat je 2 capsules van het éne supplement (Alfa Focus: L-Theanine met Glidkruid, B6 en Biotine) moet nemen & 1 capsule van het andere supplement (Ultra Omega-3: hoge kwaliteit visolie. De capsules zijn wel wat aan de grote kant, maar ze zijn heel gemakkelijk door te slikken. Geen problemen dus!

Dag 5 – Ik heb op dag 2, 3 en 4 dezelfde dosering gepakt. Ik merk er op dit moment nog niet zoveel van… Maar dat is ook logisch, vaak hebben producten zoals dit even de tijd nodig.

Dag 10 – Langzaam begin ik (denk ik) te merken dat het goed is voor de concentratie. Op de een of andere manier kan ik me soms langer concentreren. Maar, ik ben nog niet helemaal overtuigd of dit ook door het supplement komt.

Dag 15 – Ik kan bijna met zekerheid zeggen dat dit supplement écht goed is voor de concentratie. Vaak betrap ik mezelf erop dat ik ineens 45 minuten aan één stuk door aan het typen ben. Heel fijn! Ook heb ik de afgelopen 4 dagen heel goed geslapen, maar dat kan natuurlijk ook andere redenen hebben.

Dag 20 – Eigenlijk nog steeds een beetje op hetzelfde niveau als dag 15. Ik merk echt dat dit product werkzaam is & daarnaast heb ik nog geen bijwerkingen kunnen ontdekken. Gewoon puur natuur en dat is wel heel fijn!

Dag 25 – Ik heb alle dagen de normale dosering gebruikt. Over het algemeen merk ik dat het goed is voor mijn concentratie & dat ik wat scherper ben ofzo. Het is een beetje moeilijk uit te leggen, maar ik ben héél enthousiast over dit pakket.

Dag 30 – Jammer, mijn supplementenpakket is op! Ik ben zéker overtuigd van de werking van dit product. Natuurlijk Presteren® geeft aan dat het pakket goed is voor concentratie, geheugen en de leerprestaties. Dat het goed is voor concentratie en leerprestaties kan ik zéker bevestigen. Dat gedeelte over het geheugen, heb ik persoonlijk niet echt ervaren. Dat is dan misschien mijn enige kritiekpuntje.

De Beste L-Theanine Omega-3

Al met al, super tevreden over Natuurlijk Presteren® en hun mooie, natuurlijke product. Ik durf eigenlijk wel te zeggen dat dit het beste L-Theanine Omega-3 product is dat ik ooit geprobeerd heb. Maar om het even samen te vatten, heb ik de voordelen van dit “L-Theanine Omega-3 met Glidkruid” product t.o.v. andere merken nog even op een rijtje gezet;

 • Het bevat alléén natuurlijke ingrediënten, andere merken vaak niet.
 • Het bevat een zeer hoge concentratie EPA en DHA (omega-3 vetzuren)
 • De visolie is van hoge kwaliteit en wordt als apart product geleverd
 • Het mag gebruikt worden door kinderen vanaf 4 jaar
 • Het product krijgt goede beoordelingen van bestaande klanten
 • Dit product is voordeliger dan andere L-Theanine Omega-3 producten, zoals LTO3®.
 • Het bevat naast Omega-3, L-theanine en Glidkruid óók nog Biotine en Vitamine B3
 • Als je direct voor meerdere maanden bestelt, krijg je een leuke korting (al vanaf €24,83 per maand).

En daarnaast wil ik nog toevoegen dat ik zéér tevreden ben over het bedrijf Natuurlijk Presteren op zich. Je kunt hen altijd even een e-mailtje sturen voor gratis advies en ze denken écht met je mee. En dat, zie je tegenwoordig niet veel meer. Aanradertje dus!

Als je meer informatie wilt over dit bedrijf, raad ik je aan om hun webshop van Natuurlijk Presteren te bezoeken.

let op! deze L-Theanine en Omega-3 met Glidkruid review is geschreven door een anonieme tevreden vrouwelijke gebruiker van Natuurlijk Presteren. ADHD blog Nederland speelt hierin geen enkele rol.

5 gedachten over “L-Theanine, Omega-3 met Glidkruid review”

 1. Dit is geen objectieve review. Als het product echt zo goed is als beweerd, is dit deze zelfpromotie niet nodig.

  1. Veronica - supportmedewerker ADHD blog Nederland

   Hallo Sem, de review komt van een Natuurlijk Presteren klant. Dit vermelden wij ook onderaan het artikel.

   Of het wel of niet goed werkt laten wij als team van ADHD blog Nederland in het midden.

   Dit doen wij tevens met alle andere tientallen natuurlijke producten voor ADHD.

   Groeten,

   Veronica

   Supportmedewerker ADHD blog Nederland.

 2. Ook ik word een beetje wee van dit positieve verhaal.

  Ik ging het lezen, omdat ik van Sandra Kooij (al decennia onderzoekende psychiater op het gebied ADD/ADHD) als van Rob Rodriguez Pereira (Psychiater R’dam, voorzitter landelijke vereniging Impuls en Woortblind) al herhaaldelijk hoorde: van geen voedingsgewoonte of supplement is wetenschappelijk aangetoond dat het de doelgroep serieus helpt.

  Dit ervaringsverhaal kán volledig authentiek zijn, van iemand die zich er serieus in heeft verdiept, daarvan verslag doet, en die vervolgens het uitprobeerde en er in elk geval énig positief effect van ondervond.
  Hoera. Eén geval. Kan zomaar.

  Maar ik weet dat het al jaren gebruikelijk is dat bedrijven zelf rooskleurige ervaringen plaatsen op internetforums en/of van fictieve gebruikers op hun eigen site. In dat verband vind ik hier opvallend, hoe vaak de bedrijfsnaam inclusief (c) wordt herhaald en hoe vaag wordt gedaan over conculega’s.
  En ook zie ik niet zo goed in, waarom iemand met een dergelijke positieve, ervaring en een duidelijk aanmoedigende insteek, anoniem zou willen blijven.
  Hm.

  @Moderators:
  Begrip dat jullie zo’n keurig artikel ook niet kúnnen tegenhouden, dat gaat weer net te ver en geeft weer andere problemen, denk ik. Mede daarom schrijf ik deze reactie dan maar op persoonlijke titel.

Geef een reactie