Gedicht mijn leven

Het impulsieve in mij, draai ik soms door, laat soms maar weg, als ik ergens voor gaat dan vecht ik daarvoor, is er iets aan de hand dan sta ik klaar, ik kijk niet naar de grote dingen in het leven, de kleine dingen dat is mijn dierbaar.
Enthousiast, voor de een, een simpele woord, voor mij zijn dat zoveel dingen, de drukte in mij, geen controlle in mijn lijf, alles gaat los, het verstand is dan even weg, onderdrukt door de zovele gevoelens, eerst doen en dan denken, vergelijk het met een auto zonder remmen.
Zo chaotische als maar zijn kan, drukte in mijn hoofd, waar ik niet bij kan, als het niet in mijn lichaam zit, dan zit het in mijn hoofd, ik geniet, ik leef, ik feest, zoals iedereen dat altijd mooi zegt, dat is gewoon Dees.
De concentratie, ik dwaal vaak af of begrijp even niet wat je zegt, het ligt niet aan jouw, het bereik in mijn hoofd is vaak slecht.
Dag dromen, in de middag dromen, dat heeft iedereen weleens, alleen bij mij is het zo, ik kijk dwars door je heen, fantasieën, niet in het negatieve, dan ben ik in gedachte even alleen.
Het emotionele, daar draaf ik in door, heb ik verdriet, dan is de wereld te klein, ik denk verder, veelste ver vooruit, mijn gedachtes maken het allemaal erger, ik heb geen getroost nodig, de harde waarheid, laat mij met beide benen op de grond staan, dat zijn de momenten dat ik weer verder met het leven kan gaan.
Niet te vergeten, vergeten dat is voor sommige een kwaal, in mijn leven, noem je dat normaal, ik loop en ik spring, de deur uit en er weer in, zo gaat dat bijna iedere dag, als een wervel wind overal, zonder dit ben ik nergens, met mij in het leven is het alles behalve saai.
Ik ben niet anders, ik ben niet appart, ik ben een vrouw met vecht lust in het hart.
#Welkom #Adhd

Geschreven door Dees, gastblogger op ADHDblog.nl

2 gedachten over “Gedicht mijn leven”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: