LTO3 ervaringen, bijwerkingen en voor- en nadelen

LTO3 gebruiken voor ADHD, ADD, ODD, HSP en ASS? Het natuurlijke middel LTO3 komt oorspronkelijk uit Canada maar wordt tegenwoordig ook gemaakt in Europa. LTO3 is een supplement dat steeds vaker wordt gebruikt in plaats van Ritalin, Concerta en andere soorten medicatie voor ADHD en ADD. In dit artikel informatie over LTO3 ervaringen, samenstelling, bijwerkingen, voor- en nadelen en meer handige informatie.

Wat is LTO3

LTO3 is een voedingssupplement en is 100% natuurlijk. Het product bestaat uit drie specifieke ingrediënten met een sterk synergetisch effect. Dit betekent dat de werkzaamheid van de afzonderlijke ingrediënten door elkaars aanwezigheid worden versterkt. De werking van LTO3 is inmiddels al ruim aangetoond en wordt in Canada al 10 jaar succesvol ingezet bij de behandeling van ADD en ADHD. Ook bij burn-out klachten, concentratieproblemen, stemmingsklachten en stress gerelateerde klachten heeft LTO3 zijn effectiviteit ruimschoots bewezen.

Ook in Nederland, België en andere Europese landen reageren mensen goed op het gebruik van LTO3. Met name mensen met ADD, ADHD, ODD en ASS blijken baat te hebben bij het gebruik van LTO3, net als bij de behandeling van hoog gevoeligheid (HSP), angstklachten, burn-out en somberheid. In veel gevallen blijkt LTO3 een volwaardig alternatief te zijn voor de traditionele medicatie bij de behandeling ADHD zoals Ritalin en Concerta.

In veel gevallen geven de gebruikers van LTO3 juist aan dat het hen in staat heeft gesteld om met dergelijke ADHD medicatie te stoppen.

Ingrediënten en samenstelling LTO3

LTO3 bevat de volgende 3 natuurlijke ingrediënten; L-Theanine, Viskuit en Blauwe Glidkruid. Onderstaand een tabel met de samenstelling per 100 gram.

LTO3 ingrediënten L-Theanine Viskuit Blauwe Glidkruid
Per 100 gram 29,8 gram 29,8 gram 14,9 gram
2 LTO3 capsules per dag 200 milligram 200 milligram 100 milligram
2 LTO3 capsules per dag 300 milligram 300 milligram 150 milligram

Voor welke klachten helpt LTO3

Op basis van de opgebouwde ervaring is het duidelijk geworden dat met name mensen met problemen op het gebied van de concentratie, het vasthouden van de aandacht, hyperactiviteit, een gevoel van drukte in het hoofd, stress en een gevoel van ’afwezig zijn’, positieve resultaten merken bij het gebruik van LTO3.

Ook als er sprake is van veel prikkels, rusteloosheid, somberheid, slapeloosheid, angsten en nervositeit, blijkt LTO3 bijzonder effectief.

Veel mensen die het supplement gebruiken laten weten dat men minder last heeft van klachten dan voorheen. Zo blijkt dat veel gebruikers aanzienlijk minder last ervaren van angststoornissen, verslavingen, gevoelens van depressiviteit en burn-out klachten. Dit geldt zowel voor mensen met ADD, ADHD, HSP als ASS. Veel mensen die LTO3 gebruiken laten daarnaast weten dat de vermindering van de klacht heeft gezorgd voor een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van hun leven.

Wie gebruiken LTO3

LTO3 wordt zowel gebruikt door kinderen als volwassenen die klachten hebben binnen het ADD, ADHD, ASS, ODD en HSP spectrum. In algemene zin houdt dit in dat LTO3 met name effectief is bij de behandeling van concentratieproblemen, stress en onrust. Mensen met klachten die gerelateerd zijn aan een burn-out, depressiviteit en angstklachten hebben vooral baat bij LTO3.

Afhankelijk van de persoonlijke ervaring met het supplement, kiezen veel mensen ervoor om LTO3 naast de voorgeschreven medicatie te gebruiken of om deze juist af te bouwen. Er zijn twee belangrijke reden die verklaren waarom veel mensen juist kiezen voor het afbouwen van de reguliere medicatie.

In de eerste plaats gaat het gebruik van reguliere medicatie vaak gepaard met bijwerkingen. Doordat LTO3 enkel 100% natuurlijke ingrediënten bevat, is de kans op bijwerkingen minimaal.

Het tweede argument om juist LTO3 te gebruiken is het gegeven dat veel ouders hun kind liever geen stimulerende medicatie willen geven.

In beide gevallen komt LTO3 volop tegemoet aan die argumenten. LTO3 kan namelijk al vanaf de leeftijd van 3 jaar worden toegediend en is het zelfs voor de kleinsten bijzonder veilig.

LTO3 is daarnaast ook populair als medicatie voor de bestrijding van specifieke klachten zonder een diagnose. Zo kunnen vage klachten op het gebied van de concentratie, rusteloosheid en slapeloosheid prima worden behandeld met LTO3.

Voor- en nadelen van LTO3

Van de reguliere ADHD medicatie is bekend dat er bijwerkingen zijn. Niet iedereen die een medicijn als Ritalin of Concerta gebruikt ervaart dezelfde bijwerkingen en ook in intensiteit kan dit per persoon verschillen. Klachten als hartkloppingen, angsten, misselijkheid, vermoeidheid, hoofdpijn zijn niet ongebruikelijk, net als gewichtsverlies.

Voor veel mensen kunnen dergelijke bijwerkingen reden zijn om een alternatief te zoeken. De natuurlijke samenstelling van LTO3 zorgt ervoor dat het aantal bijwerkingen nagenoeg nihil is. In veel gevallen blijkt het gebruik van LTO3 enkel bij hoog sensitieve personen (HSP) in de eerste dagen voor wat ongemak te kunnen zorgen, iets wat overigens van voorbijgaande aard is.

Een ander, niet onbelangrijk voordeel van LTO3, is het ontbreken van een rebound effect. Dit houdt in dat de klachten tijdelijk kunnen verergeren als het effect van de medicatie wegebt. Dit is vooral het geval bij de reguliere medicatie.

Mogelijke bijwerkingen van LTO3

Door de samenstelling van LTO3 is de kans op bijwerkingen nagenoeg uitgesloten. Net als bij het gebruik van traditionele medicatie zo als Ritalin, Concerta kan er sprake zijn van een lichamelijke reactie, deze is echter minimaal en 95% van de mensen die LTO3 zijn gaan gebruiken hebben geen noemenswaardige bijwerkingen gemeld.

LTO3 ervaringen

De ervaringen van LTO3 zijn heel verschillend. Sommige hebben de baat bij en anderen merken totaal geen verschil. Wel kan het weken lang duren voordat het goed werkt. Ook de hoeveelheid capsules (dosering) per persoon is vaak even puzzelen. Zo wordt er aangeraden voor kinderen om te beginnen met 2 capsules en volwassenen met 3 capsules LTO3.

Onderstaand een aantal LTO3 ervaringen van echte mensen.

LTO3 ervaring 1

“ik ben moeder van een zoon met ADHD en we gebruiken nu 2 jaar met succes LTO3. Hiervoor gebruikte mijn zoon Ritalin, maar kreeg hierdoor teveel vervelende bijwerkingen dat we geen andere keuze hadden stoppen. We zijn opzoek gegaan naar een natuurlijk alternatief en kwamen in eerste instantie uit bij CBD olie maar dit had weinig tot geen effect. Toen hebben we wat rond gekeken op internet wat er zo al beschikbaar was op natuurlijk basis voor ADHD en kwamen uit op LTO3.”

LTO3 ervaring 2

“wij zijn ouders van een kind met ADHD en hebben ook LTO3 ruim 3 maanden gebruikt maar bij onze dochter had dit weinig tot geen effect, helaas want we hadden goede hoop. Zo zie je maar bij de één helpt beter dan bij de ander. Onze dochter gebruikt nu alweer ruim een half jaar Ritalin en die doet zijn werking prima.”

Conclusie LTO3 voedingssupplement

Als we alle informatie over LTO3 kort samenvatten kunnen we concluderen dat LTO3 bijna tot geen bijwerkingen heeft. Het supplement vrij veel voordelen heeft als je dit vergelijkt met de nadelen.

Als we een nadeel mogen benoemen dan is dat wel de hoge prijs van het product.

90 LTO3-capsules kosten 40 euro. Als je 45 kilo of zwaarder bent wordt er geadviseerd om er 3 per dag te slikken.

30 dagen x 3 capsules = 90 capsules per maand = 40 euro x 12 maanden = 480 euro per jaar en niks wordt vergoed via de zorgverzekering!

Over de werking van LTO3 zijn de meningen sterk verdeeld. Sommigen noemen LTO3 een wondermiddel en andere voelen zich weer zwaar opgelicht omdat het totaal geen werking heeft gehad.

bronnen smartvital.eu zobegaagd.nl en addkenmerken.net