ADHD magazine in het Nederlands | SUZAN!

Er is een nieuw fris en eigentijds magazine over ADHD op de Nederlandse markt gebracht: de SUZAN! Het magazine is te koop in verschillende bekende winkels. De SUZAN! is een blad dat uitgesproken anders is. Het doel van het ADHD magazine is: bijdragen aan een positieve beeldvorming omtrent ADHD. Dit op een manier die aanspreekt. Maar ook anders en een tikkeltje eigenwijs.

Het magazine staat bomvol met ervaringsverhalen voor, maar ook door mensen met ADHD. Ook hebben veel gerenommeerde vakmensen hun medewerking verleend. Denk aan zwemmer Michael Phelps, radio-DJ Patrick Kicken, Adelheid Roosen en Malou van Hintum. Maar ook veel bekenden uit de ADHD wereld komen voorbij, zoals Sandra Kooij, Rob Pereira en Nannet Buitelaar.

Het voorwoord is door niemand minder geschreven dan Russell Barkley. Hij is één van de meest vooraanstaande wetenschappers op het gebied van ADHD.

Het project is geheel vrijwillig. Alle mensen die hebben meegewerkt aan dit blad hebben dat gedaan omdat ze mensen met ADHD een warm hart toedragen. En ook omdat ze mensen met ADHD een passende behandeling gunnen. De makers van de SUZAN!¡ zijn er daarom van overtuigd dat ze een uiterst veelzijdig en genuanceerd magazine hebben kunnen samenstellen.

Een tijdschrift waarbij honderdzestig bladzijden zijn gevuld met kennis, humor en emotie. Daarbij is het zeer bijzonder dat er in het magazine geen enkele advertentie terug te vinden is. Een tijdschrift zonder reclame in de bladenwereld werkelijk uniek.
Het magazine is reeds te bestellen is in de voorverkoop.

Wil je meer weten over dit ADHD-magazine? Kijk dan op ADHD Lifestyle Magazine. Daar vindt je alle relevante informatie en ook kun je hier de geweldige teaser bekijken. Hiermee geven de makers van de SUZAN! alvast een inkijkje in dit bijzondere blad.

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met de klantenservice van SUZAN!


Reacties

3 reacties op “ADHD magazine in het Nederlands | SUZAN!”

 1. Kristin E. Beard avatar
  Kristin E. Beard

  Heb ook een website over ADHD en AUTISME, maar op deze site ook veel nuttige en handige informatie over ADHD ervaringen.

 2. Esmiralda Doek avatar
  Esmiralda Doek

  Hallo, mijn zoontje van 11 jaar heeft ADHD en symptomen van PDD-NOS hij gebruikt nu ruim 2 jaar LTO3 en dit bevalt erg goed…hiervoor heeft hij (paar weken maar gelukkig ) die chemische troep geslikt waaronder Ritalin.. Concerta en Menthylfenidaat… Dit met allerlei bijwerkingen van dien.. nu met LTO3 doet hij het goed..geen bijwerkingen geen rebound effect..minder impulsief en veel beter geconcentreerd.. ik raadt het dan ook anderen aan om LTO3 te gaan proberen wanneer je een ander alternatief zoekt in plaats van die chemische troep… helaas wordt het niet vergoed maar ik betaal liever voor iets wat werkt zonder bijwerkingen dan dat ik mijn zoontje chemische troep (drugs) moet geven met allerlei bijwerkingen van dien.

 3. Ben zeer benieuwd! Ben zelf ook wel erg van ervaringen uitwisselen. Zo ook hier op het ADHDblog.nl van Coen Olde Bijvank. Dus een dik ADHD magazine zonder reclame en boordevol interessante ervaringen en meningen zal mij zeker aanspreken!

Geef een reactie