Visolie-capsules

Visolie goed voor ADHD, hersenen, hart en de bloedvaten

Visolie Omega-3 vetzuren zijn essentieel voor het menselijk lichaam. De stoffen die in visolie zitten hebben we wel nodig maar kunnen we zelf niet maken. Visolie bij mensen met ADHD zorgt voor meer concentratie en minder activiteit in de hersenen. Onderzoeken zijn er nog niet helemaal uit wat visolie precies doet, maar kwaad kan het zeker niet.

Ook als je geen ADHD, ADD of Autisme hebt is visolie niet schadelijk en kan het alleen maar een positief uitwerking hebben.

Visolie kan een gunstig effect hebben op de symptomen van ADHD maar dit hoeft absoluut niet zo te zijn en verschilt tevens per persoon.

Waarom visolie slikken? Veel mensen slikken visolie supplementen voor de hersenen, hart- en bloedvaten, het DHA (docosahexaeenzuur). Vrouwen willen het ook nog wel eens gebruiken voor de hormoonhuishouding.

Ook wordt visolie veel gebruikt bij mensen met ADHD, zowel bij kinderen en volwassenen.

visolie-capsules

Wat is visolie?

Visolie is een 100% natuurlijke olie afkomstig uit vis.

Visolie voedingswaarde per 100 gram:

  • Verzadigd 21 gram
  • Meervoudig onverzadigd 16 gram
  • Enkelvoudig onverzadigd 57 gram
  • Energie (kcal) 902
  • Cholesterol 766 mg

Wanneer visolie slikken?

Je kunt visolie eigenlijk de gehele dag door slikken mocht je dat willen. Wel is het verstandig om de capsules voor een maaltijd met water in te nemen. Wanneer je moeite hebt met innemen kun je de capsules ook openen en mengen met yoghurt, thee, pap of ander voedsel.

Hoe wordt visolie gemaakt?

Bekijk de onderstaande video en ontdek hoe visolie wordt gemaakt.

Hoeveel kilogram vis heb je nodig om 1 liter visolie te bereiden?

Als je 1 liter 100% natuurlijke visolie wilt produceren heb je ongeveer 40 á 100 kilogram wilde vis nodig, afhankelijk van de soort vis die men gebruikt.

Visolie wordt gemaakt uit de volgende vissoorten: zalm, sardines, makreel, ansjovis, tonijn, en haring.

Wat doet visolie met je lichaam?

Bekijk de onderstaande video wat visolie met je lichaam doet na 30 dagen.

Visolie waar te koop?

Je kunt visolie overal wel kopen. Voor 30 capsules betaal je gemiddeld 8 euro. Er zijn heel veel aanbieders die dit voedingssupplement aanbieden. Vergelijk zelf ook even op internet want je betaald al snel veel te veel.

Ervaringen met visolie en ADHD

Wil je eerlijke en betrouwbare ervaringen lezen die door echte mensen zijn geschreven? Lees dan eens de categorie visolie ervaringen door op het ADHD blog Nederland forum en oordeel zelf.

Op het forum van ADHDblog kun je ook heel veel ervaringen lezen over visolie: Ga maar eens zoeken op Visolie ervaringen ADHD dan zul je ons al snel tegen komen.

Belangrijk om te weten over visolie!
Wanneer stoppen met het gebruik van natuurlijke visolie? Als je de visolie gaat op boeren is het verstandig (tijdelijk) te stoppen met het innemen. Voel je je er helemaal niet prettig bij? Bel dan voor de zekerheid jouw huisarts voor betrouwbaar advies.

Geef een reactie