Jongen met oordopjes

Noise cancelling oordopjes

Noise cancelling koptelefoons en oordopjes zijn bijna niet meer weg te denken in het straatbeeld, thuis of op het werk. Wanneer je veel last hebt van prikkels en ruis in deze toch al steeds onrustigere wereld. Dan is dit de ideale oplossing om overprikkeling te voorkomen.

De ervaringen en reviews van mensen die noise cancelling producten gebruiken, geeft aan meer dan 95% positief gestemd te zijn over het resultaat ervan.

Dit kan kan natuurlijk ook bijna niet anders. Want wanneer jij een goede noise cancelling koptelefoon of noise cancelling oordopjes gaat gebruiken dan wil je niet meer terug naar normale koptelefoons of dopjes.

Noise Cancelling Oordopjes

In het volgende overzicht de beste noise cancelling oordopjes. Deze speciale van hoogwaardige kwaliteit oordopjes zijn uitermate geschikt voor mensen met ADHD en autisme. Het zorgt voor veel minder prikkels en dus minder onrust wat weer ten goede komt van jou of je kind.

Beste noise cancelling oordopjes

Volgens het grote online warenhuis Bol is de top 3 als volgt:

Apple Airpods Pro – met Active Noise Cancelling

Uiteraard staan de Apple Airpods met noise-cancelling functie op plaats van meest verkochte oordopjes. Niet zo gek als half Nederland met een iPhone loopt. Dat verklaart direct de nummer 1 positie.

apple oordopjes met noise cancelling
ervaring van Apple noise cancelling oordopjes.

Bekijk overzicht Apple Noise Cancelling oordopjes ↣


Sony WF-1000XM3 – Volledig draadloze oordopjes met Noise Cancelling

Ook Sony doet het goed qua oordopjes en mag zich zelf benoemen tot de tweede plek. Sony doet op gebied van noise cancelling koptelefoons ook enorm goed, samen met concurrent Bose Noise Cancelling koptelefoons.

Noise cancelling oordopjes Sony
ervaring van Sony Noise cancelling Oordopjes.

Bekijk overzicht Sony noise Cancelling oordopjes ↣


Samsung Galaxy Buds Live oordopjes met Noise Cancelling

De nieuwste Samsung Galaxy noise cancelling oordopjes zijn niet aan te slepen en dat zal voorlopig ook wel zo blijven. Zij mogen hun zelf tot plek 3 benoemen.

Noise Cancelling Oordopjes Samsung
ervaring van Samsung noise Cancelling Oordopjes.

Bekijk overzicht Samsung noise cancelling oordopjes ↣


Ervaringen Noise Cancelling

Het internet zo als we al eerder in het artikel vermelde staat bomvol met positieve ervaringen en reviews. We kunnen maar weinig negatieve ervaringen vinden. Het grootste nadeel wat ongeveer de helft van Nederland vind en begrijpelijk. Want goede en kwalitatieve noise cancelling oordopjes of hoofdtelefoons kosten toch al gauw tussen 100 en 300 euro, dat is niet mis natuurlijk.

Wel is het zo, dat je voor deze investering er veel rust voor terug krijgt.

Ook ons ADHD forum staat boordevol waardevolle informatie over noise cancelling producten:


Reacties

2 reacties op “Noise cancelling oordopjes”

 1. ik wil noise cancelling oordopjes of koptelefoon, ik twijfel nog.

  Welke adviseer jij Coen en helpt het?

  groeten, Roy

 2. Esther avatar
  Esther

  Tip: de oordopjes van PaMu (de Slide Mini) zijn talloze malen goedkoper en werken perfect. Niet noise-cancelling maar ik ga er als adhd’er volledig in op (van pianomuziek tot muziek om lekkerder door te werken). Al m’n collega’s weten ook dat ik niet bereikbaar ben voor vragen als ik deze in heb. 🙂

  Werkt geweldig: tijdens het huishouden doen schiet het meer op, ik hou m’n hoofd meer bij recepten als ik ga koken etc. Niet twijfelen maar doen!

Geef een reactie